GÆSTEBOGEN 2017

Klasse: 4
Dato: 29-03-2017

Hej Skraldeskole

Tak for sidst - vi havde alle en rigtig god dag, som eleverne stadigvæk snakker om.

Vi har desværre ikke afsat flere datoer til at besøge jer - men, vi har opfordret skolens andre klasser til at besøge jer, da vi fik rigtig meget ud af besøget.

Vi har skrevet til Vesthimmerlands Folkeblad (Skolegården) om vores gode oplevelse - vi regner med det kommer i avisen i den kommende uge.

Med venlig hilsen,
Anne og Jakob.

Skole: Bavnebakkeskolen
Klasse: 1. b
Dato: 27-03-2017

Hejsa.

En lille hilsen fra Bavnebakkeskolen 1B

Først og fremmest vil vi gerne takke for en rigtig hyggelig dag.
Det var en fornøjelse at komme ved jer.

Vi tog en snak tilbage på skolen efter turen, hvor vi snakkede om de forskellige spørgsmål.

Det faglige niveau var tilsvarende. Alle de nye navn blev forklaret godt, og børnene kunne fint gengiv, hvad forskelligen var på de forskellige "skralde" måder (genbrug, genanvendelse, forbrænding og deponi.

Det er et rigtig fint forløb, op til vores store skarldedag, hvor vi er ude og samle i naturen. Og i SFO delen har vi indført en ugelig skraldedag, hvor vi gennemgår vores legeplads.

Noget af det der fangede børnene mest tavlen med skarld, hvor de skulle sortere skraldet.

De gik også meget op i, hvordan det skadede naturen og ikke mindst dyrerne.

Jeg fandt også udad, at de havde forventet noget andet, da læren, der skulle have været med, havde fortalt dem, at de skulle være ude det meste af dagen.

Måske hun havde taget fejl af de 2 forskellige moduller ude ved jer.

Af nye gode forslag kom der følgende:

En lille film om skrald
Mere sortering af skrald - måske en "skraldejagt" uden for på legearealet, som man så skulle sortere.

OG Madam Skrald var bare fantastisk. Rigtig god til at snakke og fortælle til børnene, men også med en bestemt tone, så regler blev overholdt.

Lotte Grønhøj Christensen og 1B

Skole: Østermarkskolen, Aars
Dato: 22-03-2017

Hej.
Tak for et rigtig godt besøg på skraldeskole i går (21/3 2017)
Det faglige niveau var rigtig fint til 0. klasse.  Underviseren var rigtig god til at formidle emnet og hun fangede børnene.
Det var måske lidt for lang tid for 0.klasse, man kunne overveje at afkorte det en halv time. Alternativt kunne det være godt at komme lidt ud og se området.

Fie og Jette