STORE SKRALDEDAG

Der er mange gode grunde til at lave 'STORE Skrald-dag'.

- fordi vi vil bor rent og pænt
- fordi vi vil vise andre, at man IKKE smider skrald i naturen

I Løgstør samler de også skrald fordi:
- de gerne vil i 'Børnenes Rekordbog'
- de vil lave flot skralde kunst.

og så fordi man får slikke-pinde mens man spiller skralde-bingo og bagefter får hotdogs. JUBIIIII

Om morgenen gav Skraldeskolen en pep-talk til alle de spændte deltagere - næsten alle elever er uddannede 'affalds-agenter' og var super klar til opgaven!
Sammen med 300 elever fra Løgstør skole, var voksne fra handelsstand foreningen, Foreningen RenBY med ude og samle affald.
Kommunen folk hentede alt det indsamlede affald.

Alle 300 elever havde et stykke affald med hjemmefra. To lokale kunstnere brugte affaldet til at lave en fin skraldes-skulptur, på denne musling.

Borgmesteren holdt talte og rose alle de børn og voksne som tager ansvar for at holde naturen ren, og som at sortere deres affald til genanvendelse.

Da de seje affalds-agenter havde gjort byen ren og spillet skralde-bingo undervejs, blev formiddagen afsluttet med hotdogs og kakao til alle.