SKOLE FERIE - JUBII :-)

HURRA FOR SOMMER :-)

Skraldeskolen har nu undervist og uddannet 10.533 Affaldsagenter - både børn og voksne. Alle 10.533 Agenter har GARANTERET delt deres viden med mindst 1 anden person - måske 2 eller 5 ?!!

Så der er altså LANGT flere end 20.000 børn og voksne - lige her - som ved meget mere om at passe på naturen.

Og som ved, at det er nødvendig, at vi genanvender materialer fra alt det vi "smider væk" - materialerne laves om til nye ting.

Det er jo vildt fjollet at smide "penge" i naturen eller i skraldespanden! Når du sorterer affald sparer du penge og passer på materialerne som vi skal bruge i fremtiden. Det er total vinder!

Se 3 ferie-billeder herunder:

Marianne og Tina sipper drink i vandkanten - ummmmmm :-)

Skønt med en svømmetur. Der er masser af fisk at kikke på!!!

...går lige på broen - en tur ud til bade-hytten. Uha det er varmt i troperne!