GÆSTEBOGEN 2015

Skole: Blære
Dato: 27-10-2015

Hejsa.
Min datter, Rikke var inde os jer på skraldeskolen i går, sammen med hendes klasse. Hun havde da vist haft en rigtig god dag, jeg har allerede fået af vide at jeg skal sortere vores skrald og jeg skal da endelig bare spørge hvis jeg er i tvivl....... Hun er også meget stolt af det kort hun fik af jer. Så tak for at i har givet Rikke og hendes klasse en rigtig god oplevelse.
Berit.

Skole: Skolecenter Jetsmark, Pandrup afd.
Klasse: 5. a
Dato: 23-04-2015

Hej med jer
Jeg vil sige tak for en god dag fra 5. A, Heidi og undertegnede.
Karsten

Skole: Bosted, Ranum
Klasse: Socialpædagogisk kolleguim,
Dato: 23-03-2015

Hej Tina.
Vi takker for en rigtig lærerig og spændende oplevelse.
Jeg vedhæfter et foto til dig
Hilsen Kaare

Skole: Asylskolen Simested
Klasse: Asylskolen
Dato: 12-02-2015

Hej Tina, hvor var det dog en herlig og udbytterig dag, at besøge jer... med en perfekt afrunding ved aflæsningen og ovnene i Års også! Du havde et kanon tag på drengene og vi havde alle fantastiske oplevelser - og lærte nyt....sammen. Så på alles vegne: Tusind tak for en super undervisning og modtagelse...vi arbejder videre med de gode vaner herhjemme og kommer gerne igen med et nyt hold om nogen tid :-) Venlig hilsen Lone

Skole: Vesterbølle Efterskole
Klasse: Efterskole
Dato: 13-01-2015

Hej Tina :)
Vi vil gerne sige mange tak for besøget hos Renovest.
Her er vores rapport, som også indeholder et afsnit om Renovest og dig ;)
Mange hilsner Sarah og Freja

Skole: Vesterbølle Efterskole
Klasse: Efterskole
Dato: 13-01-2015

Tak for den rigtig gode rundvisning du gav os. Den har hjulpet vores projekt meget , og gjort vores viden meget større! Som lovet har vi sendt jer vores rapport, og vores projekt som er en brochure. Vores fremlæggelse gik rigtig godt, og vi fik 10 for vores projekt.

Vi mener at flere børn skal på "Skraldeskole". Forurening og affald skal simpelthed være et fag på skoleskemaet i 0-1. klasse.

Kærlig hilsen
KArla Severinsen og Pil Porsborg :-)