NY HJEMMESIDE ............

- GØR DIG KLOG I SKRALDEN!

Skraldeskolen v/Renovest uddanner folkeskoleelever til Affaldsagenter. Nu åbnes der for et helt nyt og ”skraldhamrende” lækkert univers på nettet – www.skraldeskolen.dk - der indeholder overraskende, lærerig men også skræmmende information om affald, genanvendelse og genbrug.

Til børn, forældre og lærere

Universet henvender sig til både børn, forældre og lærere. Vi har taget udgangspunkt i den undervisning børnene får på Skraldeskolen og suppleret den med masser af sjove spil, værdifuld viden, opgaver i børnehøjde og rigelig med inspiration til ”hvad du kan gøre” for at sortere mere derhjemme, lave mindre affald og passe bedre på naturen.

9000 agenter – nu med nyt og stærkt våben
Skraldeskolen har på blot fire år uddannet 9.000 Affaldsagenter. Det er vi meget stolte over, siger Tina Bjerre, der til daglig er leder af Skraldeskolen på Renovest. Nu giver vi vores Affaldsagenter et nyt og stærkt våben i kampen om affaldet. Vi giver børnene et sted, hvor de kan repetere deres skraldeskoleviden og ”stikke lidt til” de voksne med deres nye våben. Vi giver lærerne et sted, hvor de lettere kan hente viden og inspiration til deres undervisning. Og vi giver forældrene et sted, hvor de, sammen med deres børn, kan få inspiration til at gøre affaldssortering sjovt og let som en leg.

Vi ses på www.skraldeskolen.dk