TIL FORÆLDRE

Tillykke! Måske har du allerede en Affaldsagent i huset, eller også får du forhåbentlig snart en.

Affaldsagenter har nogle meget vigtige opgaver for fremtiden, fx:
  • De hjælper med at holde verden ren og pæn
  • De hjælper med at nedbringe mængden af affald
  • De hjælper med at bevare vores ressourcer, så vi også i fremtiden kan lave og købe de ting, som vi har brug for
  • De har licens til at blande sig i andres affald og sprede viden som ringe i vandet

Vesthimmerlands Kommune har prioriteret at give gratis undervisning (inkl. transport t/r) til Skraldeskolen for alle 0.-6. klasser.
Overbygning og ungdomsuddannelser i Vesthimmerlands Kommune får ligeledes gratis undervisning - men afholder selv udgifterne til transport.

Ultimo 2016 har vi - samlet set - undervist ca. 13.000 Affaldsagenter.
Hjælp dem med at udføre deres agentmission!

Du er som forældre altid velkommen til at stille spørgsmål eller skrive kommentarer til os - det gør du på lsr@renovest.dk.