INDEN BESØGET

Sådan forbereder du klassen til et besøg på Skraldeskolen

Tak fordi du har booket et besøg på Skraldeskolen. Vi vil gøre vores ypperste for, at I får en sjov og lærerig dag.

Din opgave, som lærer, er blandt andet at deltage aktivt i vores undervisning, samt at gøre eleverne klar til at modtage en undervisning, som bliver udbytterig for alle parter. Sammen skaber vi dialog og atmosfære til god læring.

Modul 1
Her kan du og eleverne i princippet komme uforberedt. MEN jo mere eleverne allerede ved, jo længere kan vi komme omkring og i dybden med flere spændende emner.
Børnene sidder på gulvet, og derfor går vi ikke med udendørs sko i Skraldeskolen. Medbring evt. indesko/sokker.
Læseplan modul 1

Modul 2
Jo mere velforberedte I er, jo kortere tid til repetition på Skraldeskolen og jo længere tid har vi til nye, spændende og aktive opgaver, samt til turen udenfor på anlægget.
Husk fornuftig påklædning og fodtøj.
Læseplan modul 2