GÆSTEBOGEN 2011

Skole: Vestermarkskolen
Klasse: E3
Dato: 19-12-2011

Torsdag var vi på Skraldeskole på Renovest. Det var meget lærerigt. Bl.a. hørte vi om affaldssortering og om hvordan papir, husholdningsaffald, træ, metaller og plastaffald anvendes. Hver elev skulle finde den rigtige container til eksempler på affald og lægge det deri. Det handler om at genanvende så stor en del af vores affald som muligt, brænde resten og lave varme og strøm.

Hilsen E3 på Vestermarkskolen

Skole: Aalestrup skole
Klasse: Hele indskolingen
Dato: 24-11-2011

Os fra Aalestrup skole vil gerne sige tak for 6 gode dage, hvor børnene fik en masse ny viden og nogle gode oplevelser.
Så overordnet er vi alle begejstrede for tiltaget med skraldeskolen. Super med skraldeagent-konceptet. Godt i børnehøjde.

Mange hilsner fra Annette
- på vegne af indskolingen på Aalestrup skole

Skole: Ranum Skole
Klasse: 1 B.
Dato: 14-11-2011

Tusind tak for en spændende mandag. Nu har vi lavet pungene færdige, og idag har vi lavet plakater til vores skraldespande.

Mange hilsener
Inge Fonseca