GÆSTEBOGEN 2012

Skole: Løgstør skole
Klasse: 2. B
Dato: 13-09-2012

2.B fra Løgstør Skolevil gerne sige mange tak for en god dag på Skraldeskolen igår.

Vi evaluerede på klassen i dag og det gav bl.a. følgende kommentarer:
- Det var rigtig sjovt med konkurrencen, hvor vi skulle placereskrald på væggen.
- Det var spændende at prøve at være til en agent-eksamen.
-Filmenevar rigtig gode og sjove. Der lærte vi, at gamle sodavandsdåserkanblive til en stegepande, ligesomplasticflasker kan laves om til en fleecetrøje.

Stemningen omkring dagen var rigtig positiv og flere af eleverne havde været hjemme og rydde opi forældrenes skraldespande :).
Elevernevar dog selv lidtnervøse for,om de nu kunne huske og finde ud af de mange nye ting/ord/begreber, de havde lært(nogle tilføjede at de måske skulle have hørt bedre efter) -så de tager i hvert fald deres rolle som agent alvorlig.

Personligtvil jeg gerne rose jer for det flotte stykke arbejde, der ligger bag projektet.OG for den entusiasme ogpositive tilgang du/I møder eleverne med. Jeg kanfornemme, at dagen på flere måder har gjort indtryk på eleverne.

Heidi Møller

Skole: Ullits skole
Dato: 12-06-2012

Elevernes kommentar: Rigtigt spændende, interessant og godt. Lærerigt og tankevækkende mht. genbrug af forskelligt skrald Vi synes det skal synliggøres mere på landsplan mht. hvordan sorteringen sker og hvorfor.
Rigtigt godt og spændende udenfor evt. lidt mere uddybende og gerne nogle aktiviteter udenfor, som er relevant for sorteringen af affald (måske hjælpe/prøve at sortere afffaldet i de forskellige containere). Sjov affaldskonkurrence!

Natur/tekniklæreren mener:
Grundig orientering og gennemgang for begge klasser med de store billeder, rigtigt godt og spændende. Natur/tekniklæreren lærte sørme også nogle ting ang. genbrug og genanvendelse.

Åse Elmgreen

Skole: Haverslev skole
Klasse: ?
Dato: 12-02-2012

Vi havde en god dag på Skraldeskolen. Alting var fint og underviseren var engageret og kompetent. Vi kommer bestemt en anden gang med andre elever. En god dag med undervisning i noget meget vigtigt.

Aage Bak

Skole: Blære skole
Dato: 11-01-2012

Hermed en lille hilsen til Skraldeskolen og dig. 5. klasse og jeg havde en virkelig spændende dag, hvor vi var helt kede af at skulle hjem. Forløbet var bygget spændende og interessant op og fangede virkelig eleverne. Vi har i dag i klassens tid lavet en lille liste over det gode (de har ikke kunnet finde noget negativt) samt et fremtidigt ønske, hvis vi kommer igen.

Mvh. Gitte Bangsø, Blære Skole