OM SKRALDESKOLEN

På Skraldeskolen uddanner vi Affaldsagenter. Indtil videre er det blevet til mere 13.000 børn i alt. Efter et besøg på Skraldeskolen bliver eleverne en del af et stort og stolt korps af børn og voksne, som kan sprede værdifuld viden som ringe i vandet.

Skraldeskolen drives af Renovest og ejes af Vesthimmerlands Kommune, som har besluttet, at alle børn i 0.-6. klasse får gratis undervisning og transport til Skraldeskolen. Udskoling i Vesthimmerland skal selv sørge for transport, mens undervisningen er gratis, fordi affald, genanvendelse, genbrug og miljø står højt på den politiske dagsorden, tillige med almen dannelse af fremtidens børn og voksne.

Også Rebild Kommune satser hårdt på uddannelse inden for affald og ressourcer, og har ligeledes prioriteret at børn fra Rebild skoler 0.-6. skal have mulighed for gratis undervisning og transport.

Er du underviser på en skole udenfor Vesthimmerland eller Rebild kommuner, er du selvfølgelig også velkommen. Jeres skole skal dog selv betale for undervisning og transport (max. 28 elever).

Start booking
Folder om Skraldeskolen (pdf)

Her kan du se en lille rundtur på Skraldeskolen: